Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çukurova İlçe Başkanı Ayhan Barut, "Birlikte mücadele ederek şehrimize ve ülkemize faydalı olacağımıza inanıyorum. Birlikte mücadelemiz, birlikte kurtuluşumuz olacaktır." dedi.
İlçe yönetim kurulu üyeleriyle Adana Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Kazım Barışık'ı ziyaret eden Barut, geçen yıl atama ile görevi üstlendiğini, yaklaşık 5 aylık sürede mahallelere sandık koyarak ilçe kongresi sürecini başlattıklarını anlattı.
Barut, "Demokrasiyi işleterek seçimle yeniden göreve geldik. Gelir gelmez, halkla iç içe, el ele projemizi hayata geçirmeye başladık." diye konuştu.
Ülkenin içinde bulunduğu sorunların halkla birlikte aşılacağına inandıklarını vurgulayan Barut, "Başta esnaf odaları olmak üzere, meslek odaları, sendikalar ve diğer sivil toplum örgütlerinin önemini biliyor, buna uygun politikalar uyguluyoruz. Sivil toplum örgütleriyle ilişkilerimi geliştirerek ilerleyeceğiz. Esnafın huzur içinde işini yapacağı bir süreci başlatacak CHP iktidarını mutlaka gerçekleştireceğiz." şeklinde konuştu.
İlçe yönetim kurulu üyesi arkadaşlarını da tanıtan Barut, Barışık ve oda başkanlarına teşekkür etti.
Barışık ise siyasi partiler kadar esnaf odalarının da demokrasinin teminatı olduğunu söyledi.
(CİHAN)